همه آنچه بعد از حذف دفترچه های بیمه باید بدانید

همه آنچه بعد از حذف دفترچه های بیمه باید بدانید به گزارش مطب نما قم مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم اظهار داشت: درصورت عدم امکان و یا تمایل پزشکان به استفاده از نسخه الکترونیک، سربرگ پزشکان اعتباری مانند دفترچه بیمه بیمار را دارد.


دکترداوود علی محمدی، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم، در گفتگو با ایسنا اظهار داشت: برای اقتصادی سلامت و بهینه کردن هزینه ها، نیازمند استفاده از آمارهای دقیق هستیم. از دیگر سوی کشورهای پیشرفته از نظر اقتصادی به سمت استفاده فضای الکترونیکی غیر حضوری به جای فعالیتهای دستی و حضوری هستند.
وی با اشاره به اینکه این مسئله مهم یعنی تلاش در زمینه الکترونیکی کردن روند درمانی از وظایف وزارت بهداشت ودرمان بود، اظهار نمود: به دلایلی همچون انتشار کرونا و در اختیار نداشتن برخی زیرساخت ها در وزارت خانه، سازمان های بیمه گر شروع کننده این کار شدند.
وی ضمن اشاره به اینکه از سال ۹۵ در درمان مستقیم (مراکز ملکی) صدور نسخ الکترنیکی را شروع کرده ایم، اظهار نمود: بیشتر از ۹۹ درصد از نسخ یعنی بیشتر از سه میلیون نسخه در این مراکز به صورت الکترونیکی صادرشده است.
وی افزود: در درمان های غیرمستقیم هم از دو سال قبل به مراکز طرف قرارداد این امر اطلاع رسانی و درخواست شد و از مهرماه سالجاری هم به صورت جدی صدور نسخه الکترونیک در این مراکز رقم خورد و در ماه گذشته ۷۷ هزار نسخه در استان قم به صورت الکترنیک صادر شد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم بااشاره به اینکه همه همکاران در دفتر مرکزی تلاش در رفع مشکلات تا اول اسفند را دارند، خاطرنشان کرد: این کار مشکلاتی را در سر راه خود دارد که به تدریج حل باید شود وهمه باید همکاریهای لازم را انجام دهند تا این اتفاق رقم بخورد و به خاطر بعضی از سختی ها نباید از تکلیف و تعهدی که نسبت به کشور و مردم وجود دارد، چشم پوشی کرد.
وی با اشاره به اینکه درکشور ترکیه بیشتر از ۳ سال اجرای کامل این طرح زمان برد، تصریح کرد: مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی برای راحتی بیماران اعلام نموده است که در صورت عدم امکان و یا تمایل پزشکان به استفاده از نسخه الکترونیک، سربرگ پزشکان اعتباری مانند دفترچه بیمه بیمار دارد.
علی محمدی با تاکید به اینکه مساله نسخه الکترونیک باید آغاز شود تا مشکلات آن به مرور زمان برطرف شود، اظهار نمود: پزشکان و بیمه شدگان می توانند با شماره گیری کد ستاره چهار ستاره چهارده بیست مربع (#۱۴۲۰*۴*) و وارد کردن کدملی خود، کد پیگیری درمانی خویش را دریافت نمایند.
وی ضمن اشاره به اینکه در نسخه الکترونیک نوع و میزان دارویی که بیمار دریافت کرده و سابقه حساسیت های دارویی مشخص است، بیان نمود: در مراکز ملکی آزمایشات و رادیوگرافی های انجام شده هم بعنوان سابقه بیمار مشخص است و به مرور زمان این امر در مراکز غیر ملکی هم محقق می شود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم اظهار داشت: در این روش بیمار سود بیشتری می برد؛ چونکه از تجویز داروهای اضافی که بیمار دارد و هدر رفت هزینه های اضافی جلوگیری می شود.
وی با اشاره به اینکه بیشتر از ۹۰ درصد از پزشکان تعهد نسخه الکترنیک دارند، اضافه کرد: بیشتر از ۸۰ درصد از داروخانه ها و ۵۰ درصد از ازمایشگاه ها وارد نسخه الکترونیک شده اند و برای پزشکانی که از نسخه الکترنیک استفاده کنند ۸۰ درصد و داروخانه ها ۳۰ درصد ازنسخه پیش از ساعت ۲۴ به حساب شان واریز می شود و مابقی هم تا دهم ماه بعد تسویه میشود در صورتی که برای نسخ عادی این امر ماه ها زمان می برد.




منبع:

1399/11/18
10:25:52
0.0 / 5
1000
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیمه , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما