به گزارش روز پنجشنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه خبری مدیكال ساینس، وظیفه سیستم ایمنی بدن شناسایی تهدیدها و مبارزه با آنها است؛ اما گاهی سیستم ایمنی در انتخاب اهداف خود اشتباه می كند و نسبت به پروتئین هایی كه توسط موادی مانند بادام زمینی، لبنیات یا برخی داروها تولید می شوند، واكنش آلرژیك نشان داده است.
این واكسن جدید از تركیب پروتئین های بادام زمینی و مخلوطی متشكل از نانوذرات روغن خالص سویا، آب و مواد گندزدا تولید شده است.
برای بررسی عملكرد این واكسن محققان آن را در یك دوره دو ماهه سه بار به موش های حساس به بادام زمینی تزریق كردند و دو هفته بعد از آخرین تزریق، در رژیم غذایی آنها از بادام زمینی استفاده كردند. در نتیجه این آزمایش معلوم شد موش های واكسینه شده در برابر مجموعه ای از علایم آلرژیك بادام زمینی مصونیت به دست آورده اند.
محققان امیدوارند با استفاده از این شیوه جدید بتوانند نحوه واكنش سیستم ایمنی را به آلرژن ها به صورت كلی تغییر دهند.
گزارش كامل این تحقیقات در نشریه Allergy and Clinical Immunity انتشار یافته است.