توسط انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی كشور انجام می شود اجرای طرح ملی استانداردسازی و معرفی غذاهای بومی ایرانی مطب نما: مطب نما: اجرای طرح ملی «استانداردسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» از جانب دبیرکل کمیسیون یونسکو در ایران، به انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور سپرده شد. به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، پیرو تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با یونسکو، طرح ملی «استانداردسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» بوسیله دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، به انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور سپرده شد. در نامه کمیسیون ملی یونسکو-ایران آمده است: «با توجه به اهمیت موضوع برندسازی فرهنگی غذا، در گفتمان سازی و معرفی ایران و نیز ضرورت سیاست گذاری در راستای ترویج غذای ایرانی، امید است با اقدام فوری آن، انستیتو در راستای اجرای طرح «استاندادسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» با همکاری کمیسیون ملی یونسکو ایران اطلس جامع فاخر و شایسته ای از غذاهای ایرانی تهیه شود تا بوسیله نشر آن به عنوان یکی از نقاط اتصال بین فرهنگ ها، فرهنگ غنی ایران در زمینه غذا به جهان معرفی شود». منبع: مطب نما 1402/01/16 18:26:56 5.0 / 5 655 تگهای خبر: پزشك , پزشكی , علوم پزشكی این مطلب مطب نما را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مطب نما نقش سلامت دندان در پایین آوردن خطر بیماری های قلبی و دیابت فیلمی که به چالش های ترنس ها می پردازد چرا تشخیص بیماریهای خودایمنی دشوار است؟ آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس نظرات بینندگان مطب نما در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۴