توسط انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی كشور انجام می شود

اجرای طرح ملی استانداردسازی و معرفی غذاهای بومی ایرانی

اجرای طرح ملی استانداردسازی و معرفی غذاهای بومی ایرانی مطب نما: مطب نما: اجرای طرح ملی «استانداردسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» از جانب دبیرکل کمیسیون یونسکو در ایران، به انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور سپرده شد.



به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، پیرو تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با یونسکو، طرح ملی «استانداردسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» بوسیله دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، به انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور سپرده شد.

در نامه کمیسیون ملی یونسکو-ایران آمده است:

«با توجه به اهمیت موضوع برندسازی فرهنگی غذا، در گفتمان سازی و معرفی ایران و نیز ضرورت سیاست گذاری در راستای ترویج غذای ایرانی، امید است با اقدام فوری آن، انستیتو در راستای اجرای طرح «استاندادسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» با همکاری کمیسیون ملی یونسکو ایران اطلس جامع فاخر و شایسته ای از غذاهای ایرانی تهیه شود تا بوسیله نشر آن به عنوان یکی از نقاط اتصال بین فرهنگ ها، فرهنگ غنی ایران در زمینه غذا به جهان معرفی شود».





منبع:

1402/01/16
18:26:56
5.0 / 5
351
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , علوم پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما