معاون فنی و عملیاتی سازمان اورژانس كشور تشریح كرد
مشكل اورژانسی تغییر نام خیابان ها، افزودن ۲۴۰۰ آمبولانس به ناوگان اورژانس كشور در دستور كار
مطب نما: معاون فنی و عملیاتی سازمان اورژانس كشور با اشاره به اینكه نرم افزار اورژانس ۱۱۵ به ارتقای كیفیت خدمات و كاهش زمان رساندن بیمار كمك می نماید، اظهار داشت: مدیریت زمان در مورد امدادرسانی به افراد سكته كرده حائز اهمیت است.
به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، دكتر حسن نوری در مراسم رونمایی از نرم افزار اورژانس ۱۱۵ با اشاره به اینكه اهمیت زمان در اورژانس پیش بیمارستانی كشور بحث جدی است، اظهار داشت: امسال تابحال بیش از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار بار همكاران را برای عرضه خدمات به محل حادثه فرستادیم كه بیش از ۴۴۰ هزار مورد مربوط به حوادث ترافیكی بوده است.
وی با تاكید بر اهمیت مدیریت زمان در خدمات رسانی اورژانس اظهار داشت: ثانیه ها و دقیقه ها در مورد سكته های قلبی و مغزی بسیار اهمیت دارند چراكه در سكته ها بیش از ۲ میلیون نورون تخریب می گردد و هر ثانیه حیاتی است.
نوری ادامه داد: افزایش توان عملیاتی كه مستلزم خرید آمبولانس، تولید پایگاه و استخدام نیروی انسانی است، می تواند در كاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار موثر باشد.
وی با اشاره به اینكه افزایش بیش از ۲۴۰۰ دستگاه آمبولانس به سیستم در دستور كار است، اظهار داشت: اورژانس هوایی در زمینه مدیریت زمان و رساندن بیمار به مركز درمانی، توانسته خدمات بسیار ارزشمندی عرضه نماید اما درحال حاضر از آن ها به صورت استیجاری در اورژانس استفاده می گردد.
معاون فنی و عملیاتی سازمان اورژانس كشور اضافه كرد: پس از اجرای طرح تحول سلامت ۵ بالگرد به ۳۳ بالگرد افزایش یافت كه اغلب آنها اجاره ای هستند البته این بالگردها دید در شب نیستند و هم اكنون امكان اجاره بالگردهای دید در شب وجود ندارد.
وی با بیان این مطلب كه هدف ما كاهش زمان رسیدن و عرضه با كیفیت خدمات است، اظهار داشت: استفاده از نرم افزارهای روز دنیا می تواند در این راستا موثر باشد و این اقدام از سال های اخیر در كشور اغاز شده است.
نوری افزود: در كشور ما نرم افزار اورژانس ۱۱۵ بومی شد كه سبب ارتقای كیفیت خدمات و كاهش زمان عرضه خدمت شده است چون یكی از مشكلات ما تغییر نام خیابان هاست و مردم در زمان حادثه برای آدرس دهی دچار استرس می شوند، این نرم افزار آدرس را دقیق به ما نشان داده است.
وی با اشاره به اینكه مجلس و دولت باید كمك كنند تا به استانداردهای روز دنیا دست پیدا نماییم، اظهار داشت: از ابتدای سال تابحال ۳۹ پایگاه روستایی را راه اندازی كردیم كه معتقدیم باید افزایش یابد.
بنابر اعلام وبدا، نوری تصریح كرد: افزایش كیفیت خدمات رسانی در بخش اورژانس نیازمند كار جمعی و هماهنگی كلیه سازمانها و نهادها است تا بتوان هر روز بیشتر از قبل خدمات شایسته به مردم كشورمان عرضه دهیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب