دو نشانه کمبود ویتامین D

دو نشانه کمبود ویتامین D به گزارش مطب نما عملکرد مطلوب اندامهای بدن انسان به وجود سطح کافی از ویتامین D بستگی دارد که میتوان این ماده مغذی را از راه نوع غذای مصرفی، مکملها و قرار گرفتن در معرض نور خورشید تأمین کرد.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، قرار گرفتن در معرض آفتاب یکی از بهترین و طبیعی ترین روشها برای افزایش سطح ویتامین D در بدن است.
اغلب اوقات فواید ویتامین ها و مواد معدنی نادیده گرفته می شود و زمانی کمبود این مواد در بدن جدی گرفته می شود که یک تغییر شدید در بدن مشاهده یا فرد گرفتار ناراحتی و درد خاصی شود. ویتامین D همینطور نقش مهمی در حفظ سلامت استخوان ها، کاهش اضطراب و تقویت وضعیت کلی سیستم ایمنی دارد.
نقش ویتامین D
سطح کافی از ویتامین D به تنظیم جذب کلسیم و فسفر در بدن کمک می نماید، عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشد، با عفونت ها و بیماری های مختلف مقابله کرده و همینطور رشد و تکامل طبیعی استخوان ها و دندان ها را تسهیل می کند. علاوه بر این، ویتامین D به کاهش استرس و اضطراب کمک کرده و خلق و خو را متعادل می کند.
همینطور طبق بررسی ها، وجود سطح کافی از این ویتامین می تواند در کاهش وزن نقش داشته باشد.
سطح پایین ویتامین D باعث بروز مشکلات جسمی می شود
در حالیکه فواید ویتامین D گسترده است، برخی مشکلات جسمی امکان دارد از کمبود این ویتامین D ایجاد شود. بویژه در طول فصل زمستان که به علت شرایط آب و هوایی امکان دارد دریافت نور کافی خورشید دشوار باشد. علاوه بر این، این احتمال وجود دارد که علایم نشان دهنده کمبود این ویتامین، واضح و آشکار نباشد.
روزنامه "تایمز آو ایندیا" در این مقاله به دو مورد از علائم کمبود ویتامین D اشاره کرده که باید نسبت به آنها دقت داشت.
خستگی و ضعف: افرادی که از کمبود ویتامین D رنج می برند، اغلب از خستگی و ضعف عمومی شکایت دارند که توانایی آنها را در انجام کارهای روزانه محدود می کند.
درد استخوانی: وقتی صحبت از ویتامین D به میان می آید، از آن بعنوان درمان «راشیتیسم» یاد می کنند؛ اختلالی که منجر به ضعیفی و نرمی استخوان در کودکان می شود. از نظر علمی، ویتامین D به جذب کلسیم و فسفر کمک می نماید که به نوبه خود در شکل گیری و تقویت استخوان ها نقش دارند. در بزرگسالان، ضعیفی و نرمی استخوانها امکان دارد با عارضه ای به نام استئومالاسی (نرمی استخوان) همراه باشد که می تواند ناشی از کمبود ویتامین مزبور باشد.



1400/08/25
10:08:17
5.0 / 5
939
تگهای خبر: بیمار , بیماری , درمان , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما