تهویه مناسب هوا در دوران انتشار كرونا باید چگونه باشد؟

تهویه مناسب هوا در دوران انتشار كرونا باید چگونه باشد؟ مرکز تحقیقات آلودگی هوای پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دانشکده بهداشت این دانشگاه، نقشه راهی را منتشر نموده اند که برای بهبود و اطمینان از تهویه مناسب هوای داخل در شرایط شیوع ویروس کرونا، از جانب سازمان جهانی بهداشت سفارش شده است.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، خطر مبتلا شدن به کووید-۱۹ در اماکن شلوغ و دارای تهویه ناکافی که در آن جا افراد، به مدت طولانی تری و در فواصل نزدیک هم هستند، افزایش می یابد. در واقع در چنین محیط هایی ویروس عامل کووید-۱۹ به سادگی از راه قطرات و آئروسل ها منتشر و منتقل می شود. بنابراین، انجام اقدامات پیشگیرانه بسیار مهم می باشد.
آگاهی از وضعیت تهویه ساختمان و کنترل آن می تواند سبب بهبود کیفیت هوایی که استنشاق می نماییم، شود و همینطور خطر ناشی از انتقال بیماری های در رابطه با آن نظیر ویروس عامل کووید-۱۹ را کم کند.
در راهنمایی که مرکز تحقیقات آلودگی هوا و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران منتشر نموده اند، توسط اعضای کارگروه بین المللی سازمان جهانی بهداشت تحت عنوان پنل مشورتی محیط زیست و کنترل مهندسی (ECAP) کووید-۱۹، بعد از بررسی مقالات انتشار یافته و همینطور ارزیابی شواهد دیگر نظیر راهنماهای بین المللی در مورد تهویه، تهیه و تدوین شده است.
در واقع، سند حاضر نحوه بهبود تهویه در محیط های داخل را عرضه کرده است. در این راهنما انواع سیستم های تهویه شامل طبیعی یا مکانیکی برای سه بخش، مراکز عرضه خدمات بهداشتی-درمانی، محیط های غیرمسکونی و محیط های مسکونی تشریح شده است. ازاین رو گروه های هدف مد نظر در این سند عبارتند از متولیان مراکز بهداشتی درمانی، مدیران مراکز غیرمسکونی و عموم افراد جامعه که در محیط های داخل، خویش را به دلیل کووید-۱۹ قرنطینه کرده اند.
این راهنما را می توانید از اینجا دریافت کنید.




منبع:

1400/04/26
09:26:10
5.0 / 5
948
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما