پژوهش نیاز روز جامعه، 3

تربیت دانشجویان آگاه داروسازی نیازمند تأمین زیرساخت های پژوهشی است

تربیت دانشجویان آگاه داروسازی نیازمند تأمین زیرساخت های پژوهشی است به گزارش مطب نما خراسان جنوبی یک داروساز در خراسان جنوبی اظهار داشت: برای هر پژوهش در هر رشته ای احتیاج به زیرساخت کامل در رابطه با آن پژوهش است؛ در رشته داروسازی هم باید آزمایشگاه های مختلف و همینطور کارگاه های کوچک و بزرگ داروسازی مهیا باشد تا بتوان دانشجوی داروسازی آگاه را تربیت کرد.


محمدحسن شریف آزاده در گفتگو با ایسنا ضمن اشاره به نقش پژوهش در پیشرفت علم داروسازی، اظهار نمود: اصولاً اصلی ترین کمک به درمان هر بیماری دارو است و طبعا در درمان کرونا داروسازان و علم داروسازی می توانند بسیار مثمر ثمر باشند؛ همانطور که شاهد می باشیم در مورد تولید واکسن از وجود داروسازان استفاده شده است.
وی ادامه داد: برای هر پژوهش در هر رشته ای احتیاج به زیرساخت کامل در رابطه با آن پژوهش است؛ در رشته داروسازی هم باید آزمایشگاه های مختلف شیمی معدنی، شیمی آلی، شیمی صنعتی و...، حیوانات آزمایشگاهی و همینطور کارگاه های کوچک و بزرگ داروسازی مهیا باشد تا بتوان دانشجوی داروسازی آگاه را تربیت کرد.
این داروساز بیان نمود: تمامی مشکلات موجود سلسله وار بهم متصل هستند، یعنی در هر قسمت شما بخواهید ورود کنید و مشکلات را بررسی کنید متوجه خواهید شد نخستین قدم مرتفع ساختن مشکلات، بحث مالی آن است تا بتواند به نحو صحیح بقیه اقدامات خویش را به نتیجه برساند.
شریف آزاده خاطرنشان کرد: پیشنهاد این است که تا زمانی که زیرساخت علمی و صحیح برای تحصیل دانشجوی داروسازی فراهم نشده از پذیرش دانشجو در این رشته خودداری شود.
وی ادامه داد: از جایی که بیشتر فارغ التحصیلان رشته داروسازی در مملکت ما به دلیل عدم ظرفیت کافی برای جذب در هیات علمی یا بخش داروسازی صنعتی و تحقیقاتی باید سراغ تاسیس و یا کار در داروخانه بروند بیشترین دغدغه داروسازان مشکلات و مسائل مرتبط به داروخانه داری است.
این داروساز افزود: به خصوص در شرایط فعلی و کمبودهای دارویی موجود و انتظارات به حق مردم و سوء تفاهم های به وجود آمده از سوی بیماران و هم برخی از ارگان های ذیربط و از سویی بلوکه شدن سرمایه داروخانه نزد بیمه ها و مشکلات عدیده دیگر و همینطور عدم امکان تاسیس داروخانه برای فارغ التحصیلان جدید و نبود بازار کار مناسب برای آنها، تاسیس دانشکده های مختلف داروسازی بدون توجه به درصد جذب فارغ التحصیلان در بازار کار شرایط سخت تر شده است.
تدابیری که برای انسولین اندیشیده نشد
شریف آزاده بیان نمود: هم اکنون کم و کاستی که بیشترین اثر را در جامعه گذاشته است نبود انسولین های تزریقی است که متاسفانه هنوز هیچ اقدام صحیحی برای حل این مشکل صورت نگرفته است.
وی خاطرنشان کرد: همینطور واکسن آنفولانزا که قرار بود بموقع و به قیمت مناسب توزیع شود، متاسفانه پس از سپری شدن زمان طلایی تزریق آن جدیداً به مقدار بسیار اندک و با قیمت بسیار بالا توزیع شده است.




منبع:

1399/09/23
14:06:57
5.0 / 5
1202
تگهای خبر: بیمار , بیماری , بیمه , پذیرش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما