معاون علمی رئیس جمهوری: پژوهش سبب اقتدار كشور میگردد

معاون علمی رئیس جمهوری: پژوهش سبب اقتدار كشور میگردد مطب نما: معاون علمی و فناوری رییس جمهوری بر ضرورت توجه جدی به پژوهش در كشور اصرار كرد و اظهار داشت: پژوهش كار فانتزی نیست و نیاز به صدقه ندارد، بلكه اقتدار كشور است.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دكتر سورنا ستاری امروز-دوشنبه- در مراسم گشایش بیست و چهارمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشكی رازی در سالن همایش امام جواد(ع) در وزارت بهداشت گفت: پژوهش زمینه اشتغال پایدار و اقتصاد پوپا را فراهم می آورد و اعتبار برای كشور ما است.
وی گفت: با پژوهش می توانیم زمینه نگهداشتن محققان و برگرداندن محققان ایرانی خارج از كشور را فراهم آوریم.
وی استارتاپ ها را بهترین اكوسیستم برای جذب نخبگان ایرانی خارج از كشور است، اضافه كرد: از 1200 تا 1300 محقق كه از دانشگاه های برتر دنیا به ایران برگستند، بیشتر از 60 درصد در این مجموعه مشغول فعالیت شده اند.
وی با اشاره به اینكه بزرگ ترین و سودآورترین شركت های ما در حوزه استارتاپ ها مشغول فعالیت هستند، اظهار داشت: در این شرایط بد اقتصادی آنها در حال رشد هستند.
ستاری همین طور بر افزایش سرمایه گذاری، تسهیل شرایط و حذف قوانین دست و پا گیر اصرار كرد.
وی به سرماگذاری خوب بخش خصوصی در پارك های فناوری هم اشاره نمود و اظهار داشت: نسبت بودجه پارك های فناوری ما ۱ به ۱۰ است، هر هزار تومان كه دولت می آورد ۱۰ هزار تومان بخش خصوصی سرمایه گذاری می نماید.
ستاری گفت: سرمایه گذاری بخش خصوصی در پارك های فناوری، افتخاری بزرگ برای كشور است.

** جهت گیری دانشكده های مهندسی به سمت پزشكی است
معاون علمی رییس جمهوری جهت گیری دانشكده های مهندسی كشور به سمت پزشكی را همچون اتفاقات بزرگ در حال وقوع خواند و گفت: این وضعیت در اغلب كشورها رخ داده است و ما هم باید این مسیر را بپیمایم تا به موفقیت های بزرگی دست یابیم.
وی با اشاره به اینكه مرزهای دانش در دانشگاه ها باید برداشته شود و دانشكده های مهندسی به سمت علوم بین رشته ای روی آورده اند كه این درست ترین كار امكان دارد، اظهار داشت: بحث جدی كه در دانشكده های مهندسی در دانشگاه های بزرگ مانند صنعتی شریف داریم، موضوعاتی مانند بیوتكنولوژیك است كه این كار باید صورت گیرد.
معاون علمی و فناووری ریاست جمهوری ابراز امیدواری كرد كه در این دولت حتی بتوانیم چند دانشگاه خوب را به این سمت هدایت كنیم

*8 برنامه ریزی برای تولید حدود 60 دارو و 8 واكسن
ستاری با اشاره به اینكه در بین فناوری ها، بیوتكنولوژی سودآورترین حوزه است، اظهار داشت: بیوتكنولوژی یا زیست فناوری حتی از حوزه فناوری اطلاعات هم سودآورتر است. برای اینكه ما فقط طی ۳-۴ ماه گذشته توانستیم تولید ۶۰ دارو و ۸ واكسن را در برنامه ریزی های خود بگنجانیم و این فوق العاده است.
وی با اشاره به اینكه اتفاقات فوق العاده ای در حوزه های مختلف علوم پزشكی افتاده است، اضافه كرد: ما در حوزه هایی مانند سلول های بنیادی، تجهیزات پزشكی رشد خوبی داشتیم.
ستاری اصرار كرد كه ساخت انواع شتاب دهنده های حوزه بیوتكنولوژی را پارسال شروع كردیم و برخی از آنها حتی در شهرستان های بزرگ هم به راه افتاده است.
بیست و چهارمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشكی رازی با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، سعید نمكی سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و محمدباقر لاریجانی و رضا ملك زاده معاونین این وزارتخانه شروع شد.
این جشنواره همه ساله به منظور تجلیل از محققین برجسته ایرانی و جهت معرفی فعالیت های تحقیقاتی برتر علوم پزشكی با تاكید بر جنبه های نوآوری در دو بخش افراد حقیقی و نهادهای حقوقی حوزه علوم پزشكی برگزار می گردد.
علمی*1201* 2017


1397/10/24
21:00:10
5.0 / 5
4525
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما