معاون دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت ایران تاكید كرد
جلوگیری از تحمیل هزینه های مازاد نظام سلامت با حضور پزشكان خانواده
مطب نما: معاون دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت ایران بر فرهنگ سازی نقش پزشكان خانواده در سلامت جامعه تصریح كرد و اظهار داشت: حضور پزشكان خانواده از تحمیل هزینه های مازاد كه به خصوص در دوره سالمندی و میانسالی به نظام سلامت كشور وارد می شود، جلوگیری می كند.
به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، دكتر لیلا گودرزی به توجه بر نقش پزشك خانواده در سلامت جامعه اشاره نمود و اضافه كرد: با عنایت به جمعیت كشور و اجرای این برنامه در استان فارس و مازندران حتی اگر به ۱۰ درصد این هدف دست یابیم، تاثیر بسزایی در سلامت عمومی جامعه خواهد داشت.
وی با تاكید بر اینكه سرمایه های ملی باید به سمت پیشگیری حركت كنند، اظهار داشت: خوشبختانه در روستاها تا حدود زیادی به این مساله توجه شده است. ما باید در این زمینه فرهنگسازی نماییم. نظام سلامت برای پزشكانی كه در دورترین نقاط كشور مشغول كار هستند، بیشترین درآمد را پرداخت میكند تا سلامت مردم حفظ شود.
گودرزی ادامه داد: با اقدامات صورت گرفته پزشكان خانواده در روستاها، خدمات مناسبی به مردم عرضه می شود؛ به صورتی كه پزشك با خانواده ها تماس گرفته تا برای كنترل فشارخون، قند خون و یا قد كودكان به مركز درمانی رجوع كنند. این موارد برپایه پروتكل های وزارت بهداشت در سامانه ای ثبت و پیگیری می گردد.
معاون دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینكه حضور پزشكان خانواده از تحمیل هزینه های مازادی كه به خصوص در دوره سالمندی و میانسالی به نظام سلامت كشور وارد می شود، جلوگیری می كند، اظهار داشت: اگر ما بتوانیم اهداف و ارزش واقعی پزشك خانواده و نظام ارجاع را در كل كشور برای مردم به درستی تبیین نماییم، علاوه بر اینكه سبب كاهش بیماری و افزایش سلامت جامعه می شود، از نظر روانشناسی و جلوگیری از صدمه های اجتماعی همچون اعتیاد هم نقش موثری می تواند داشته باشد.
بنابر اعلام پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت ایران، وی بر توجه به نقش رابطین بهداشتی میان پزشك خانواده و روستاییان تصریح كرد و اضافه كرد: رابط بهداشتی نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می كند. این افراد جزء سازمان های مردم نهاد و داوطلبانه هستند كه به صورت مجانی فعالیت می كنند؛ به صورتی كه در خیلی از كشورها هم فعالیت موثری داشته اند.
گودرزی اظهار داشت: با عنایت به محدود بودن منابع مالی در كشور، توجه به مبحث پزشك خانواده و نظام ارجاع سبب صرفه جویی در هزینه ها به خصوص در حوزه دارو می گردد كه امیدواریم هرچه زودتر به این هدف دست یابیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب