دكتر علی ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینكه سونا تا حدی سلامت پوست را بهبود می بخشد، گفت: سونا با تعریق و افزایش خونرسانی می تواند تا حدی در بهبود سلامت پوست مفید باشد.
وی شادابی پوست را از بارزترین اثرات سونا عنوان كرد و افزود: سونا در حقیقت تركیبی از بخار و گرماست كه با افزایش خونرسانی به پوست می تواند در شادابی آن موثر باشد.
ابراهیمی در ادامه به خطرات استفاده بیش از حد از سونا اشاره كرد و افزود: آسیب به پوست در اثر حرارت زیاد، پوسته پوسته شدن و شیوع برخی قارچ های پوستی از خطرات احتمالی استفاده نادرست از سونا است.
وی با اشاره به رشد برخی قارچ ها در گرما و حرارت محیط سونا، اظهار كرد: این نوع قارچ ها موجب پوسته پوسته شدن و قهوه ای شدن پوست در درازمدت می شوند.
ابراهیمی ورود حرارت بیش از حد به پوست را نیز از دیگر خطرات سونا عنوان كرد و افزود: بر اساس درجه حرارت محیط سونا، امكان ایجاد تغییراتی نظیر شل شدن پوست و بروز چروك های ظریف در پوست وجود دارد.
این متخصص پوست و مو رعایت بهداشت فردی و انتخاب محیط های تمیز سونا را از جمله عوامل موثر در جلوگیری از آسیب ها و عوارض سونا دانست و توصیه كرد: به دلیل مشترك بودن محیط سونا، افرادی كه مبتلا به قارچ های پوستی یا دیگر عوارض پوستی هستند باید تا پیش از بهبودی كامل از مراجعه به سونا خودداری كنند.
وی استفاده 2 تا 3 بار در هفته سونا را برای افرادی كه پوست معمولی دارند بی ضرر دانست و افزود: افراد با پوست چرب باید به میزان كمتری از سونا استفاده كنند.
ابراهیمی در پایان با بیان اینكه استفاده مكرر با فاصله زمانی كم از سونا، خطرات احتمالی آن را تشدید می كند، عنوان كرد: سونا می تواند برای افرادی كه زمینه جوش یا آكنه دارند خطرساز بوده و شرایط پوستی نامساعد آنها را تشدید كند.