تصویرسازی با بهره گیری از داده های شبکه وای فای

تصویرسازی با بهره گیری از داده های شبکه وای فای مطب نما: پژوهشگران دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به تصویرسازی با بهره گیری از داده های شبکه WiFi شدند.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، محمدهادی کفایتی، دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «سنجش بدون سیم به کمک داده های تخمین کانال به روش یادگیری ماشین» که آنرا با راهنمایی دکتر حسن آقائی نیا و دکتر وحید پوراحمدی از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام داده است، اظهار داشت: هدف پایش محیط و سنجش اطلاعات آن با بهره گیری از اطلاعات موجود شبکه بی سیم وای فای بوده است.

وی اظهار داشت: در این تحقیق تصویری سازی از محیط باکیفیت قابل مقایسه با دوربین و با بهره گیری از این اطلاعات برای نخستین بار در تحقیقات انجام شده است. همین طور تصویرسازی از محیط، به حالت چندگانه نیز توسعه داده شده است. کاربرد این روش در بهبود شرایط نظارتی محیط حضور افراد، بهبود حریم خصوصی افراد با جایگزینی مدل بجای دوربین ویدئویی و رفع نقصها دوربین های ویدئویی در وضعیت اضطراری نظیر نبود منبع نوری و یا وجود دود در محیط است.

وی اشاره کرد: نتایج این پژوهش بصورت مستقیم در صنایع مخابراتی و سیستم های در رابطه با سلامت و نظارتی قابل استفاده می باشد.

کفایتی اضافه کرد: «کیفیت برتر تصاویر تولیدشده از محیط و افراد»، «بهبود حفظ حریم خصوصی افراد در روند نظارت محیط»، «امکان عملکرد در وضعیت خاص همچون فقدان منبع نوری و یا وجود دود و مه در محیط»، «قابلیت پیاده سازی ساختار پیشنهادی در بیشتر شبکه های مخابراتی بدون سیم متداول و امکان پیاده سازی کم هزینه» و«قابل استفاده در قالب نرم افزار برای محیط های تجاری و مسکونی» از خاصیت های این طرح به شمار می روند.

به نقل از دانشگاه امیرکبیر، وی با اعلان اینکه این طرح نمونه داخلی یا خارجی ندارد، اظهار داشت: یکی از خاصیت های اصلی طرح، پیشنهاد و توسعه ایده، مدل و پیاده سازی برای نخستین بار بوده است.

پژوهشگر دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به مزیت های رقابتی طرح، اظهار داشت: کیفیت بسیار بالاتر تصاویر خروجی در مقایسه با روش های سنتی تصویرسازی و موجود در گذشته، بهبود حریم خصوصی افراد در مقایسه با روش های نظارتی مبتنی بر تصاویر ویدئویی، محدودیت ها و نقصها کمتر جهت استفاده در وضعیت اضطراری در مقایسه با روش های نظارتی مبتنی بر دوربین ویدئویی از مزیت های رقابتی پروژه به شمار می روند.

وی با اشاره به کاربردهای پروژه، اظهار داشت: پایش سلامتی و فعالیت افراد در محیط، آشکارسازی نفوذ فرد به محیط و امکان استفاده در کنار سیستم های نظارتی مبتنی بر تصاویر ویدئویی برای رفع نقصها و محدودیت های آنها در رصد محیط از خاصیت های این طرح به شمار می روند.




منبع:

1402/06/03
08:54:17
5.0 / 5
290
تگهای خبر: تولید , سلامت , كیفیت , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما