اختصاص تسهیلات ۱۵۰ میلیاردی برای شرکت های دانش بنیان استان مرکزی

اختصاص تسهیلات ۱۵۰ میلیاردی برای شرکت های دانش بنیان استان مرکزی مطب نما: به گزارش مطب نما، مرکزی معاون پژوهشی دانشگاه اراک اظهار داشت: مقرر شده است که ۵۰ میلیارد تومان کمک مالی بلاعوض و ۱۰۰ میلیارد تومان در چارچوب تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان استان مرکزی اختصاص داده شود.


دکتر حامد صفی خانی در گفت و گو با ایسنا اظهار نمود: فعالیتهای پژوهشی دانشگاه اراک شامل فعالیتهای ۱۱ پژوهشکده است که در دانشگاه فعالیت و برای حل مشکلات استان تلاش می کنند. حوزه فعالیت دیگر، رساله های تقاضامحور در مقاطع ارشد و دکتراست که این رساله ها بر خلاف رساله های معمول که نظریه هستند و بایگانی می شوند، درصدد حل مشکلات کشور و جامعه هستند.
وی اضافه کرد: پروژه های اساتید هم با همکاری صنایع و دستگاههای اجرایی مانند استانداری، پتروشیمی، برق باختر، آبفا، اداره زندان ها و... صورت می گیرد که ظرفیت بالقوه انجام این پروژه ها بسیار بیشتر است، همینطور بودجه این پروژه ها توسط دستگاههای اجرایی تأمین می شود.
صفی خانی ضمن اشاره به این که دانشگاه اراک دانشگاه جامعی است که ۷ دانشکده و ۳۰ گروه آموزشی دارد که باید برای تمام حوزه ها حرف و محتوا داشته باشد، اضافه کرد: ما کرسی های نظریه پردازی را راه اندازی کردیم تا شبهات فرهنگی و سیاسی در این کرسی ها مطرح شود و برای این کرسی ها هیچ خط قرمزی نداریم، در واقع به جای این که این موضوعات در فضای مجازی صحبت بشود در این کرسی ها به صورت مستقیم مورد بحث قرار می گیرد. به صورت متوسط هر سه هفته یک کرسی در دانشگاه برگزار می گردد که در سایت و کانال های رسمی دانشگاه پوسترهای این کرسی ها اطلاع رسانی می شود و ورود همه افراد به این کرسی ها آزاد است.
صفی خانی ضمن اشاره به این که ۷ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه اراک در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا هستند، اضافه کرد: در رنکینگ تایمز، دانشگاه اراک در رده ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ دنیاست و در سطح ملی در جایگاه ۲۷ قرار دارد.
معاون پژوهشی دانشگاه اراک اظهار داشت: دانشگاه اراک سالانه به صورت متوسط ۵ سمینار و کنفرانس ملی و بین المللی برگزار می نماید و هر ساله ۴۰۰ تا ۵۰۰ مقاله علمی و ۱۱ نشریه در حوزه های مختلف با همکاری دانشجویان و اساتید منتشر می شود.
صفی خانی با تکیه بر این که دانشگاه اراک دبیر قرارگاه اقتصاد دانش بنیان در استان مرکزی است اظهار داشت: وظیفه تجمیع و داوری طرح های علمی شرکتهای دانش بنیان را استانداری به دانشگاه اراک واگذار کرده است.
وی اظهار نمود: در استان مرکزی ۱۱۶ شرکت دانش بنیان فعالیت می نمایند که ۷ شرکت در این دانشگاه مستقر هستند. قرار شده ۵۰ میلیارد تومان کمک مالی بلاعوض و ۱۰۰ میلیارد تومان در چارچوب تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان اختصاص داده شود و مسئولیت تقسیم بندی این کمک های مالی بر عهده کمیته فنی دانشگاه اراک است و فرصت ثبت نام شرکتهای دانش بنیان تا آخر آبان ماه است.
صفی خانی در رابطه با اعتبارات پژوهشی پژوهشکده ها هم اظهار داشت: هیچ محدودیتی در تخصیص اعتبارات و مواد و وسایل به پژوهشکده ها نداریم و همه طرح ها و برنامه های پژوهشکده ها صورت می گیرد. لابراتوار مرکزی دانشگاه پشتیبان تجهیزات و مواد مورد نیاز پژوهشکده هاست. ظرف چند هفته آینده هم یک ساختمان سه طبقه مجهز افتتاح می گردد و همه پژوهشکده ها در آن ساختمان مستقر خواهند شد.
معاون پژوهشی دانشگاه اراک در رابطه با حل مشکلات شهری در استان اظهار داشت: دانشگاه یک حلقه از همه حلقه هایی است که باید در استان باشند تا مشکلات را حل کنند. دانشگاه به سهم خودش در بررسی دلایل مشکلات استان مانند آلودگی هوا نقش داشته است، بعنوان مثال در رساله های مختلفی اثر صنایع و کارخانه های اراک به صورت درصد دقیق کار شده است. صنایع و دستگاههای اجرایی می توانند همکاریهای بیشتری با دانشگاه اراک برای حل مشکلات شهری و استانی داشته باشند.




منبع:

1401/08/11
10:08:20
5.0 / 5
420
تگهای خبر: آموزش , تجهیزات , دستگاه , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما