تخصیص۵ و هشت دهم میلیارد دلار ارز به مواد غذایی در سال ۹۹

تخصیص۵ و هشت دهم میلیارد دلار ارز به مواد غذایی در سال ۹۹ به گزارش مطب نما رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور در جلسه هم اندیشی این انستیتو با مسئولان ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان آمادگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی برای همكاری با معاونت علمی در زمینه امنیت غذایی اظهار داشت: ارزی كه در سال قبل به موادغذایی اختصاص داده شده، 5/14میلیارد دلار بوده كه این عدد امسال 5/8 میلیارد دلار رسیده است.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، جلسه هم اندیشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با مسئولان ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیران گروه های تغذیه جامعه و صنایع غذایی انجام شد.
دکتر جلال الدین میرزای رزاز رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در این نشست اظهار داشت: ارزی که در سال قبل به موادغذایی اختصاص داده شده، ۵/۱۴میلیارد دلار بوده که این عدد امسال ۵/۸ میلیارد دلار رسیده است.
وی ادامه داد: ما در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور این آمادگی را داریم تا در مورد امنیت غذایی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همکاری داشته باشیم و انستیتو می تواند بازوی این معاونت باشد.
رئیس انجمن تغذیه ایران بیان کرد: روند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با وجود بی نظمی ها در کشور، مثبت ارزیابی می شود و جایگاهی پیدا کرده است. بدین سبب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با قدمت و ارتباط خوب با صنایع غذایی این پتانسیل را دارد که با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همکاری داشته باشد.
در ادامه این جلسه، دکتر ناصر کلانتری، مدیر تغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: عواملی که در صادرات اجناس وجود دارد همیشه نیاز مردم نیست و ممکنست کمک کننده به مسائل اقتصادی مملکت نباشد. البته منابع دیگری برای غذا وجود دارد که امکان دارد برای تولید استفاده گردد. بطور مثال یک ترازنامه غذایی وجود دارد که میزان مصرف موادغذایی مختلف توسط کشورمان است.
وی ادامه داد: واردات غذا در کشور ما فقط بوسیله ترازنامه می تواند به دست ما می آید که راجع به گندم و برنج است. اما ممکنست گروه هایی کالباس و… را وارد کشور کرده باشند. ترازنامه غذایی اطلاعات حاصل از بررسی کشور می تواند به شما بگوید که کدام صنعت غذا را باید سرمایه گذاری کنید.
کلانتری اظهار داشت: شرکت هایی در مراکز رشد داریم که آمادگی همکاری را به شرط ضمانت اجرایی در امنیت غذایی دارند.
همچنین، دکتر مرتضی عبداللهی، معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ادامه اظهار نمود: ما در خدمت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و امنیت غذایی مردم هستیم. اما اگر این معاونت خواسته روشن و واضحی درباب امنیت غذایی دارد این ماموریت را رسما به انستیتو واگذار کند. انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور تجربه بسیاری در زمینه امنیت غذایی دارد که می تواند کمک نماید.
وی اشاره کرد: ما شتاب دهنده در مراکز رشد داریم که می تواند در امنیت غذایی به ما کمک نماید و البته برای این شتاب دهنده توانسته امتیازاتی را به میان آورد.
عبداللهی اظهار داشت: اگر امکان داشته باشد بهتر است بخش شتاب دهنده را در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تقویت نماییم.
همین طور دکتر هدایت حسینی، مدیر گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بیان کرد: اگر در صنایع غذایی بخواهیم به دنبال شرکت هایی باشیم که از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باشند، در حوزه امنیت غذایی نیازهای بسیاری داریم که نیازمند است که بر روی آن کار شود.
بنا بر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، وی اظهار داشت: تا جایی که شناخت دارم کسی دنبال آن شرکت ها نرفته و اگر هم رفته در همان مراحل اولیه متوقف شده است. شاید در مورد امنیت غذایی نیاز به بازبینی کوچکی باشد اما انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور می تواند پل ارتباطی با معاونت قرار بگیرد.




منبع:

1399/03/12
12:40:01
5.0 / 5
2960
تگهای خبر: آموزش , امنیت , تولید , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما