زولبیا بامیه شیرین اما باعث تلخ كامی به گزارش مطب نما مازندران یك متخصص طب ایرانی دانشكده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشكی بابل اظهار داشت: به صورت مكرر زولبیا بامیه های خام داخل روغنی كه در دمای بسیار بالا بیشتر از دو ساعت در حال جوش است، ریخته می شود كه در این وضعیت، درصد ماده بسیار خطرناكی به نام پراكسید در روغن بالا رفته كه عامل مهمی در افزایش احتمال مبتلا شدن به بیماری ها همچون سرطان، بیماری های روماتیسمی، بیماری های پوستی، پیری زودرس و غیره خواهد بود. دکتر مرتضی مجاهدی در مورد مصرف زولبیا بامیه های شیرین بامداد امروز در جع خبرنگاران اظهار نمود: خیلی از زولبیا بامیه های تولید شده یا روغن هایی که در آنها زولبیا بامیه تهیه می شود، چندین برابر میزان استاندارد پراکسید داشتند.وی خاطرنشان کرد: میزان استاندارد پراکسید در اینگونه روغن ها باید حدود ۵ میلی اکیوالان در کیلوگرم باشد ولی گاها تا ۶۵ میلی اکی والان در کیلوگرم گزارش شده است.این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: قنادی های اخلاق مدار، روغن حاصل از چندین بار استفاده را جهت مصارف صنعتی مانند تهیه صابون از چرخه تهیه شیرینی خارج می کنند.دکتر مجاهدی اظهار داشت: اما مراکز سودجو که به دور از چشم مجموعه های نظارتی این روغن خطرناک را در تهیه انواع شیرینی ها استفاده می نمایند. 1399/02/18 13:25:57 5.0 / 5 2729 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , پزشكی این مطلب مطب نما را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مطب نما واکسن ایرانی HPV وارد بازار شد دشواری تامین خون در استان سیستان و بلوچستان بازدیدمعاون رییس جمهور درامور زنان وخانواده ازبیمارستانی در جنوب تهران انتصاب دبیر و جانشین رئیس ستاد اجرایی مرکزی انتخابات نظام پزشکی نظرات بینندگان مطب نما در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳