در دانشگاه مازندران انجام شد

افتتاح مركز پژوهشی حوضه اقلیمی كاسپین

افتتاح مركز پژوهشی حوضه اقلیمی كاسپین به گزارش مطب نما آیین افتتاح مركز پژوهشی حوضه اقلیمی كاسپین با حضور تعدادی از مسؤلان و دانشگاهیان دانشگاه مازندران برگزار گردید.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، رئیس دانشگاه مازندران در ابتدای این مراسم، با اشاره به كار جهادی كه برای به سرانجام رسیدن این پروژه در زمانی كوتاه در دانشگاه مازندران صورت گرفت و با بیان شرایط سخت و نفس گیری كه به واسطه زیاده خواهی دشمنان بر مملكت اسلامی ما اعمال شده، همدلی و همراهی اقشار مختلف دانشگاهی را در این شرایط سخت، تحسین برانگیز عنوان نمود و خواهان برداشته شدن گام های جدی تر و موثرتری برای اعتلای دانشگاه مازندران شد.
دكتر كوروش نوذری با اشاره به تصویب چهار گروه پژوهشی ذیل پژوهشكده علوم شناختی، تصویب شیوه نامه پشتیبانی از پژوهش های دانشجویی در دانشگاه مازندران و تصویب افزایش حمایت مالی از حضور در همایش ها و كنفرانس های بین المللی و تصویب امتیازات ویژه برای جذب نخبگان در جلسه اخیر هیات امنای دانشگاه، ابراز امیدواری كرد كه شاهد هم دلی و هم گرایی جدی تری در دانشگاه مازندران برای رسیدن به اهداف و اندیشه ها و برنامه های بزرگ و استراتژیك باشیم.
او در آخر ضمن تقدیر و تشكر از همه دست اندركاران به ثمر رسیدن پروژه ایجاد مركز پژوهشی حوضه اقلیمی كاسپین، اظهار داشت: قدردان همه كسانی هستم كه در راه اعتلای این وطن، این نظام و در راه اعتلای دانشگاه بزرگ مازندران تلاش می كنند و تردیدی ندارم كه آینده ی بسیار بهتری فرا روی این دانشگاه قرار دارد.
دكتر علیرضا خصالی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران هم در این مراسم، نیاز مبرم این مركز به كارهای تحقیقاتی را مهم ترین دلیل افتتاح آن عنوان نمود و اظهار داشت: تلاش داریم از وضعیت دانشگاه نسل یك به سمت دانشگاه نسل سه برویم. در این راستا، آماده سازی بستر با ما و حركت به سمت دانشگاه برتر منطقه، توسط محققان و پژوهشگران دانشگاه.
دكتر اكبر حاجی زاده، مقدم معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه مازندران هم به انعقاد قرارداد یك میلیاردی بستر اطلاعات دانشگاه اشاره نمود.
دكتر مریم آخوندیان، رئیس مركز پژوهشی حوضه اقلیمی كاسپین هم در این مراسم، با بیان اهمیت دریای كاسپین در زمینه های حقوقی، اقتصادی، زیست محیطی، گردشگری و سیاسی، تصریح كرد: دانشگاه مازندران با عنایت به دارا بودن موقعیت استراتژیك و مسئولیت خطیر در حوزه حفاظت از این منابع، می بایست فعالیتهای مهمی را در جهت تحقق اهداف و برنامه های اعلام شده، به انجام برساند.
وی تصریح كرد: از تیرماه سال ۱۳۹۷ كه مجوز تاسیس را گرفتیم در ساختمان اداری فاقد هرگونه تجهیزات آزمایشگاهی فعالیت می كردیم ولی همكاران پژوهشگر ما نشان دادند كه می شود با مشكلات مبارزه كرد. در همین یك سال و نیم گذشته با همان امكانات ناچیز، چندین طرح ملی و بین المللی را دریافت كردیم.
بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، دكتر آخوندیان تصریح كرد: این مركز پژوهشی متعلق به هیچ دانشكده یا گروه خاصی نیست و در همه زمینه ها هم قابلیت كار وجود داشته و تعریف شده است. چه در زمینه مهندسی و علوم پایه و چه در گروه های علوم انسانی، اقتصاد و علوم سیاسی.



1398/11/23
20:39:49
5.0 / 5
4329
تگهای خبر: تجهیزات , فناوری , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما