در شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از كرسی های نظریه پردازی مطرح شد
لازم نبودن ارائه مقاله برای پذیرش كرسی ترویجی
مطب نما: جلسه 105 شورای علمی راهبردی هیئت پشتیبانی از كرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی اجرا شد.
به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، در ابتدای این جلسه حجت الاسلام و المسلمین دكتر خسروپناه طی سخنانی اظهار داشت: خوشبختانه در ۶ سال قبل كوشش های خوبی برای برگزاری كرسی های ترویجی صورت گرفته و تا كنون ۲۸۵۰ كرسی ترویجی در كشور برگزار شده است.
وی اضافه كرد: برگزاری هر كرسی منوط به ورود تعدادی از اساتید بعنوان ناقد و داور است كه ورود این جمع از اساتید در برگزاری كرسی ها نشان میدهد جریان علمی در كشور یك جریان پویا است.
دبیر هیئت پشتیبانی از كرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره افزود: به موازات این تلاش، روند برگزاری كرسی های نوآوری و نظریه پردازی هم به خوبی پیش رفته و تا كنون ۴۷ كرسی نظریه، نوآوری و نقد در كشور برگزار شده است.
پس از سخنان حجت الاسلام خسروپناه، موضوع پیشنهادهای مراكز علمی نسبت به اصلاح بخشنامه كرسی های ترویجی در دستور كار قرار گرفت و اعضاء به بحث و تبادل نظر پیرامون این مساله پرداختند؛ كه اهم آن به شرح ذیل است: لازم نبودن ارائه مقاله برای پذیرش كرسی ترویجی، ارائه تسهیلات آموزشی به ارائه دهندگان نظریه های ترویجی، توجه به نوآوری و خلاقانه بودن نظریه ارائه شده، اصالت دادن به ارائه نظریه جدید در مقابل برخی ضوابط شكلی مقالات علمی و پیموده شدن روند داوری نظریات ترویجی برمبنای ضوابط علمی.
پس از سخنان اعضای جلسه، حجت الاسلام و المسلمین دكتر خسروپناه هم طی سخنانی اظهار داشت: اگر پس از ارائه كرسی، نظرات ناقدین در نظریه اعمال شود بعد از آن نظریه قابل انتشار در كرسی مربوطه است.
وی اضافه كرد: اگر در نظریات علمی حل مساله وجود داشته باشد باید از این نظریه به نحو مناسب تجلیل شود.
خسروپناه افزود: بنظر می رسد بیشتر اعضاء با ارائه مقاله بعنوان شرط برای پذیرش نظریه ترویجی موافق نیستند.
به گزارش مركز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، بعد از سخنان دكتر خسروپناه ادامه بررسی این مساله به جلسه آینده موكول شد.
منبع: مطب نما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب