معاون مركز تحقیقات گوش و حلق و بینی خبر داد

ایجاد بانك تومور صورت و گردن برای تحقیقات

ایجاد بانك تومور صورت و گردن برای تحقیقات به گزارش مطب نما معاون پژوهشی مركز تحقیقات گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشكی تهران اظهار داشت: یكی از فعالیت های مهم تحقیقاتی این مركز در سال های اخیر، ایجاد بانك تومور است. در این بانك، تومورهای مختلف صورت و گردن از نظر اختلالات و تغییرات ژنتیكی و تمامی مواردی كه در حوزه تومورها حائز اهمیت می باشد بررسی می شوند. این تحقیقات شاید در آینده بتواند بر درمان این تومورها یا پیش گیری از ایجاد آنها تاثیر بگذارد.


دكتر امین آمالی در گفت و گو با ایسنا، با بیان این كه مركز تحقیقات گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشكی تهران ابتدا مركز تحقیقات شنوایی نام داشت، اظهار داشت: مركز تحقیقات شنوایی سال ۱۳۷۳ تاسیس شد و بعد از گسترش فعالیت های آموزشی و پژوهشی، موافقت اصولی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی را در سال ۱۳۸۳ گرفت و فعالیت های مركز در چارچوب پروژه های تخصصی ادامه پیدا كرد.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۶ با موافقت وزیر بهداشت و شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشكی كشور موافقت قطعی تاسیس مركز تحقیقات گوش و حلق و بینی صادر شد. این مركز از سال ۸۶ تابحال در زمینه های مختلف گوش و حلق و بینی به فعالیت می پردازد و در برگزاری دوره های بازآموزی و كارگاه های آموزشی و پژوهشی و همین طور برگزاری كنگره بین المللی مشاركت دارد.
مركز تحقیقات گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشكی تهران هم در بیمارستان امیراعلم و هم در بیمارستان امام خمینی دفتر دارد كه همه همكاران هر دو بیمارستان بتوانند به این مركز دسترسی داشته باشند.
این متخصص گوش و حلق و بینی درباره موضوعات تحقیقاتی مركز تحقیقات گوش و حلق و بینی اظهار داشت: جراحی های گوش، جراحی های بینی و سینوس، جراحی های جمجمه، سر و گردن، جراحی های فك و صورت، جراحی های پلاستیك، گوش و حلق و بینی اطفال و اختلالات خواب از زمینه هایی هستند كه مركز تحقیقات گوش و حلق و بینی در آنها دارای فعالیت است.
وی با بیان این كه در سال ۹۷، این مركز حدود ۳۱ طرح تحقیقاتی را در دستور كار داشته اظهار داشت: در سال ۹۷، ۱۴ طرح خاتمه یافته است و حدود ۵۰ مقاله انگلیسی ISI نیز از طرح های تحقیقاتی انجام شده انتشار یافته است.

تحقیق در زمینه كاهش خونریزی جراحی های اندوسكوپی سینوس
معاون پژوهشی مركز تحقیقات گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشكی تهران درباره یكی از جدیدترین طرح های تحقیقاتی این مركز درباب سینوس ها اظهار داشت: در یكی از جدیدترین طرح های پژوهشی، اثر دارویی به نام دسموپرسین در كاهش میزان خونریزی حین جراحی های اندوسكوپی سینوس در حال بررسی است.
آمالی افزود: یكی از فعالیت های مهم مركز تحقیقات در سال های اخیر ایجاد بانك تومور است. تومورهای مختلف صورت و گردن از نظر اختلالات و تغییرات ژنتیكی و تمامی مواردی كه در حوزه تومورها حائز اهمیت می باشد بررسی می شوند. تابحال توانستیم تحقیقات مهمی را در توموربانك ها انجام دهیم. امیدواریم گستره این بانك افزایش پیدا كند و نمونه هایی كه مورد بررسی قرار می گیرند بیشتر شود.
وی افزود: این تحقیقات شاید در آینده بتواند بر درمان این تومورها یا پیش گیری از ایجاد آنها تاثیر بگذارد.
معاون مركز تحقیقات گوش و حلق و بینی اضافه كرد: طرح های رجیستری تومور صورت و گردن بتازگی شروع شده است و رجیستری بانكهای تومور با نظارت وزارت بهداشت و درمان انجام می گیرد كه نتایج دقیق آن احیانا تا یك سال آینده حاصل می شود.
این متخصص گوش و حلق و بینی با اشاره به وجود مركزی برای كاشت حلزون در بیمارستان امیراعلم اظهار داشت: در زمینه كاشت حلزون تحقیقات مختلفی انجام شده است. این تحقیقات منجر به ارتقای دانش كاشت حلزون و همین طور ارتقای نتایج جراحی در بیماران مبتلا به كاهش شنوایی مادرزادی كه بیشتر آنها كودكان هستند شده است.

نقش موثر استفاده از راكوتان بعد از جراحی بینی
وی با بیان این كه در زمینه های زیبایی صورت هم طرح های تحقیقاتی مختلفی در مركز تحقیقات گوش و حلق و بینی انجام شده، اظهار داشت: در این طرح های تحقیقاتی، تركیبات دارویی مختلفی به كار گرفته شده است. در آخرین طرحی كه در این خصوص در حال انجام می باشد استفاده از داروی راكوتان پس از جراحی های زیبایی بینی و تغییراتی كه این دارو بر روی بیمارانی كه پوست ضخیم و آكنه های گوناگون دارند بررسی می شود.
آمالی افزود: طرح اولیه این پژوهش كه در سال ۹۵ انجام گرفت نشان داده است كه استفاده از داروی راكوتان یك ماه بعد از جراحی بینی در افراد دارای پوست های ضخیم و آكنه های گوناگون نتایج طولانی مدت جراحی را بهتر می كند. در نخستین طرحی كه در این زمینه انجام شد بعضی از بیماران به سبب داشتن مشكلات پوستی با فاصله یك ماه پس از جراحی كاندید استفاده از این دارو شدند. برای این كه این طرح تحقیقاتی با تعداد بیشتری صورت گیرد طرح تكمیلی آن نیز در حال انجام می باشد. در طرح اولیه جهت بررسی پوست بیشتر از نظر متخصصان پوست استفاده كردیم. در طرح تكمیلی، كارشناسان در این طرح بطور تكمیلی از سونوگرافی هم جهت بررسی ضخامت پوست بهره برده اند.




منبع:

1398/06/03
15:27:15
5.0 / 5
4785
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما