با انعقاد یك قرارداد همكاری محقق می شود همكاری پژوهشی دانشگاه ارومیه با شركت های بلژیكی مطب نما: پژوهشكده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه با شركت های بلژیكی Lamberg و Seghers قرارداد همكاری امضاء كرد. به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، دكتر ناصر آق، رئیس پژوهشكده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه در این باره اظهار داشت: پژوهشكده آرتمیا دانشگاه ارومیه بعنوان یك مركز رفرنس برای تست ۱۲ نوع خوراك جدید قزل آلا كه توسط سه شركت بلژیكی تولید شده اند انتخاب و عملیات آزمایشگاهی آن در سالن تكثیر و پرورش آبزیان پژوهشكده شروع شد. وی ادامه داد: در این طرح امكان جایگزینی پودر ماهی كه به صورت معمول بعنوان منبع پروتئینی در خوراك ماهی استفاده می شود، توسط منابع پروتئینی گیاهی و به خصوص منابع پروتئینی موجودات تك سلولی مورد بررسی قرار می گیرد. طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، رئیس پژوهشكده آرتمیا و آبزی پروری بیان كرد: انتخاب پژوهشكده آرتمیا توسط شركت های بلژیكی بعنوان یك مركز مرجع برای تست خوراك های جدید، دستاورد دیگری از ارتباطات و جایگاه بین المللی پژوهشكده آرتمیاست. منبع: مطب نما 1398/02/20 22:19:36 5.0 / 5 4978 تگهای خبر: پروتئین , تولید این مطلب مطب نما را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مطب نما کامل ترین راهنما برای دسترسی آزاد به چت جی پی تی تولید 24 ساعته داروهای حیاتی در کشور بسته بندی های کاغذی با فناوری نانو تقویت می شود فرصت طلایی ایران در تجارت جهانی از پیچیدگی صادرات تا نقش آفرینی فناورانه نظرات بینندگان مطب نما در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۴