با انعقاد یك قرارداد همكاری محقق می شود همكاری پژوهشی دانشگاه ارومیه با شركت های بلژیكی مطب نما: پژوهشكده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه با شركت های بلژیكی Lamberg و Seghers قرارداد همكاری امضاء كرد. به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، دكتر ناصر آق، رئیس پژوهشكده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه در این باره اظهار داشت: پژوهشكده آرتمیا دانشگاه ارومیه بعنوان یك مركز رفرنس برای تست ۱۲ نوع خوراك جدید قزل آلا كه توسط سه شركت بلژیكی تولید شده اند انتخاب و عملیات آزمایشگاهی آن در سالن تكثیر و پرورش آبزیان پژوهشكده شروع شد. وی ادامه داد: در این طرح امكان جایگزینی پودر ماهی كه به صورت معمول بعنوان منبع پروتئینی در خوراك ماهی استفاده می شود، توسط منابع پروتئینی گیاهی و به خصوص منابع پروتئینی موجودات تك سلولی مورد بررسی قرار می گیرد. طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، رئیس پژوهشكده آرتمیا و آبزی پروری بیان كرد: انتخاب پژوهشكده آرتمیا توسط شركت های بلژیكی بعنوان یك مركز مرجع برای تست خوراك های جدید، دستاورد دیگری از ارتباطات و جایگاه بین المللی پژوهشكده آرتمیاست. منبع: مطب نما 1398/02/20 22:19:36 5.0 / 5 4937 تگهای خبر: پروتئین , تولید این مطلب مطب نما را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مطب نما نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می کشد واکسن ایرانی HPV وارد بازار شد دشواری تامین خون در استان سیستان و بلوچستان مین جدید ارتش امریکا برای نابودی تانک های نسل جدید نظرات بینندگان مطب نما در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵