طب اورژانس در پنج بیمارستان استان زنجان مستقر شده است

طب اورژانس در پنج بیمارستان استان زنجان مستقر شده است به گزارش مطب نما معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی وخدمات بهداشتی و درمانی زنجان اظهار داشت: با اقدامات انجام گرفته؛ متخصصان طب اورژانس در پنج بیمارستان ولی عصر (عج)، آیت الله موسوی زنجان، الغدیر و امدادی ابهر و امیر المومنین (ع) خدابنده مستقر شده است.


دكتر علیرضا زراعتچی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: الان طب اورژانس در 2 بیمارستان ولی عصر (عج) و مركز آموزشی درمانی تخصصی فوق تخصصی زنجان از اساتید دانشگاهی هستند كه دستیار تخصصی را تربیت می كنند.
وی در ارتباط با نبود پزشك و یا متخصص طب اورژانس بیمارستان ولی عصر (عج) شهر زنجان تصریح كرد: الان طب اورژانس در بیمارستان یاد شده كه دستیار تخصصی تربیت می كنند، بصورت 24 ساعته خدمات مورد نیاز بیماران را عرضه می كنند.
زراعتچی تصریح كرد: بنابر این متخصص طب اورژانس سایر رشته های تخصصی به همراه دستیاران خود بر بالین بیماران حضور یافته و خدمات تخصصی در رشته های خاص عرضه می كنند.
این مسئول افزود: بر این اساس در شهرستان ها هم با عنایت به وجود رشته های تخصصی به شكل متخصص مقیم و یا ماندگار بعد از بررسی وضعیت بیمار خدمات تخصصی را عرضه می كنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی و درمانی زنجان افزود: با عنایت به حساست نوع خدمات در اورژانس این بیمارستان، كادر پرستاری مجربی با پنج سال سابقه كاری هم بكار گیری شده و این مهم در جهت عرضه خدمات مطلوب تر انجام گرفته است.
وی بیان كرد: دانشگاه علوم پزشكی زنجان هم تا حد امكان تلاش داشته این مورد مهم در اورژانس های بیمارستاتی لحاظ و رعایت شود.
زراعتچی اضافه كرد: بیمارانی كه به بخش اورژانس رجوع می كنند بر مبنای دیدگاههای علمی و روز دنیا در رشته طب اورژانس به چندین دسته تقسیم می شوند كه تعدادی از آنها بر مبنای حدت بیماری و تعداد خدمات عرضه شده در اولویت رسیدگی قرار می گیرند.
وی افزود: ازاین رو سیاست كلی وزارت بهداشت، درمان و دانشگاه علوم پزشكی و به طبع آن دانشگاه علوم پزشكی زنجان در عین رسیدگی به تمامی بیماران رجوع كننده به اورژانس بر این مبنا قرار می گیرد كه بیماران و همراهان آنها در كنار همكاری لازم با پزشكان و كادر پزشكی اجازه رسیدگی به بیماران را به بهترین نحو ممكن در زمان مناسب به این گروهها ارائه نمایند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان افزود: دانشگاه علوم پزشكی زنجان علاوه بر پزشكان متخصص، برای رفاه حال مردم در تمامی 24 ساعت شبانه روز پزشكان عمومی را هم در درمانگاههای اورژانس بیمارستان ها مستقر كرده كه این گروه هم مشغول عرضه خدمات هستند.
وی یادآوری كرد: سطح بندی رسیدگی به بیماران بر مبنای علم ترپاژ، در ورودی تمامی بیمارستانها و توسط پرستاران بسیار باسابقه عرضه می گردد.
به گفته زراعتچی، بیماران و رجوع كنندگان در صورت وجود هر گونه شكایت از نحوه عرضه خدمات درمانی در بیمارستان ها، مراكز رسیدگی به شكایات و دفاتر پرستاری و هم در سطح معاونت درمان، مدیریت نظارت پاسخگوی همشهریان هستند.
وی افزود: بر آورردها نشان داده است بیشترین پیك رجوع به مركز آموزشی درمانی تخصصی و آیت الله موسوی شهر زنجان در 6ماهه اول امسال و بالاترین رجوع هم در 6 ماهه دوم به علت وجود بیماری های داخلی مربوط به بیمارستان ولی عصر(عج) شهر زنجان است.
زراعتچی تصریح كرد: در همه اورژانس های بیمارستانی دنیا رشته های تخصصی طب اورژانس خدمات رسانی می كنند و در این استان با تلاش و اقدامات انجام گرفته و تعاملات انجام گرفته با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اعضای هیات علمی در این بخش، دستیاران تخصصی و دیگر متخصصان جذب شده اند.
به گفته این مسئول، مجموع تخت های بیمارستانی استان شامل (تامین اجتماعی، دانشگاهی، بخش خصوصی و ارتش) یكهزار و 700 تخت است كه از این تعداد یكهزار و 400 تخت به مراكز بیمارستانی دانشگاه علوم پزشكی زنجان اختصاص دارد.
9646/8068


1397/09/18
14:15:56
5.0 / 5
4549
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما