نقش یك عصب در روند ترمیم مجدد مغز

نقش یك عصب در روند ترمیم مجدد مغز مطب نما: محققان دریافتند كه تحریك الكتریكی عصب واگ بعد از سكته سبب افزایش انعطاف پذیری مغز می گردد و در تشكیل اتصالات جدید عصبی مغز كاملا موثر است.



به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا به نقل از سایكولوژی تودی، بر مبنای مطالعات جدید محققان دانشگاه تگزاس كه روی مدلهای حیوانی انجام شد، برای نخستین بار مشخص شد كه تحریك الكتریكی عصب واگ در بازیابی محدودیت های حركتی بعد از سكته مغزی كاملا موثر است.

عصب واگ طولانی ترین عصب مغزی و دهمین زوج اعصاب مغزی از ۱۲ جفت عصب مغز است كه در بلعیدن غذا، صحبت كردن، فعالیت های پاراسمپاتیك و هاضمه نقش دارد. برای تحریك عصب واگ لازم است كه یك قطعه الكترونیك با یك عمل سطحی در بالای قفسه سینه نصب شود.

با توجه به اینكه بعد از سكته با كاهش شدید خون رسانی به قسمت های مشخصی از مغز، نورون های عصبی از بین می روند ازاین رو ارتباط رشته های عصبی با مشكل مواجه می گردد و بیمار احساس می كند كه فلج شده است.

محققان دریافتند كه با تحریك الكتریكی عصب واگ با استفاده از ایمپلنت مستقیم می توان اتصالات جدیدی در مغز شكل داد تا به كمك آن جهت مسیر صدمه دیده عوض و كانال هدایت پیام عصبی به صورت دائمی باز شود.



1397/02/28
15:16:53
5.0 / 5
5421
تگهای خبر: محققان , مغز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما