هیأت منصفه دادگاه مطبوعات، کرباسچی را مجرم شناخت

هیأت منصفه دادگاه مطبوعات، کرباسچی را مجرم شناخت به گزارش مطب نما، سخنگوی هیئت منصفه دادگاه های سیاسی و مطبوعاتی اظهار داشت: اعضای هیئت منصفه، «غلامحسین کرباسچی» مدیرمسئول روزنامه هم میهن را با اکثریت آراء مجرم شناخت و مستحق تخفیف مجازات ندانست


به گزارش مطب نما به نقل از خبر آنلاین له نقل از ایرنا اکبر نصراللهی سخنگوی هیئت منصفه گفت: اتهامات «غلامحسین کرباسچی» مدیرمسئول روزنامه هم میهن ترویج مطالبی است که به اساس جمهوری اسلامی صدمه وارد می کند (مطلب پخش شده در شماره ۹۸۴ روزنامه ۲۵ دی ۱۴۰۴، با عنوان «از دی ۵۷ تا دی ۱۴۰۴»)، نشر اکاذیب و مطالب خلاف واقع (مطلب پخش شده در شماره ۹۸۰ روزنامه هم میهن با عنوان «محکومیت بازداشت کودکان و نوجوانان»، مطلب مندرج در شماره ۹۷۸، مورخ ۲۰ دی ۱۴۰۴، با تیتر «زمان انتخاب تاریخی برای اصلاح طلبان» و متن پخش شده در شماره ۹۷۶، در تاریخ ۱۷ دی ۱۴۰۴، با عنوان «وقتی حریم درمان شکسته می شود») و تشویق افراد به ارتکاب اعمال برعکس امنیت ملی (مطلب مورخ ۱۷ دی ۱۴۰۴، شماره ۹۷۶ پرونده، با عنوان «وقتی حریم درمان شکسته می شود» و مطلب پخش شده در شماره ۶۷۴ پرونده، ۱۵ دی ۱۴۰۴، با عنوان «احزاب و اعتراض ها»)
نصراللهی اضافه کرد: متهم و وکیل وی در دفاعیات خود در این نشست که به ریاست قاضی شرافتی در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد، همه این اتهامات را رد کردند و گفتند خیلی از این مطالب را به نقل از منابع و در امتداد ایفای وظایف مطبوعاتی منتشر نموده اند.
سخنگوی هیئت منصفه دادگاه های سیاسی و مطبوعاتی در بخش دیگری از اظهاراتش، بهتان «مهدی رحمانیان» مدیرمسئول روزنامه شرق، را نشر اکاذیب و مطالب خلاف واقع در شماره سوم شهریور ۱۴۰۴ با تیتر «دستور تخلیه جنگ زده ها از هتل ها»در موضوع شکایت شهرداری تهران اعلام نمود.
نصراللهی اظهار داشت: وکیل متهم در دفاعیات خود، ضمن تشکر از خدمات شهرداری در خدمات به لطمه دیدگان از جنگ، اظهار نمود که روزنامه شرق در امتداد ایفای وظایف رسانه ای و جهت کمک به اصلاح کار، این مطلب را منتشر نموده و سوءنیتی در کار نبوده است و هیئت منصفه بعد از دفاعیات مدیرمسئول روزنامه شرق و وکیل وی، رحمانیان را با اکثریت آراء مجرم ندانست.
سخنگوی هیئت منصفه دادگاه های سیاسی و مطبوعاتی، پرونده دیگر دادگاه را مربوط به «سید سینا نکونظر» مدیرمسئول پایگاه خبری «تصویر پتروشیمی»، در موضوع شکایت علی احمدنیا شلمانی آزاد اعلام نمود و گفت اعضاء هیئت منصفه در این پرونده هم بعد از ارایه توضیحات وکیل شاکی، اظهارات متهم و بررسی مستندات پرونده، با اتفاق آراء متهم را مجرم ندانستند.
وی اظهار نمود: آرای قطعی دادگاه که به ریاست قاضی شرافتی و قاضی خلیلی در شعب اول و هشتم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد، متعاقباً صادر خواهد شد.


منبع:

1405/07/28
10:53:39
0.0 / 5
7
تگهای خبر: امنیت , خدمات , درمان
این مطلب مطب نما را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مطب نما
نظرات بینندگان مطب نما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما

نزدیک ترین مطب به شما تنها یک کلیک فاصله دارد! با مطب نما، پزشک مناسب خویش را سریع تر پیدا کنید