شناسایی ۱۶۷ طرح اثرگذار پژوهش در پروسه ارزشیابی دانشگاه های علوم پزشکی

شناسایی ۱۶۷ طرح اثرگذار پژوهش در پروسه ارزشیابی دانشگاه های علوم پزشکی مطب نما: پروسه ارزشیابی دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی در محور اثرگذاری پژوهش به شناسایی 167 طرح موثر منجر گردید که در صف داوری در کمیته های تخصصی هستند.



به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، دکتر یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با اعلان اینکه امسال برای شاخص تاثیرگذاری پژوهش در دانشگاه های علوم پزشکی ۵۰۰ امتیاز در نظر گرفته شده است، اشاره کرد: حالا شاخص اثرگذاری پژوهش دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی درحال انجام پروسه ارزیابی است. این محور ابتدا در ارزشیابی سال ۱۳۹۹ دانشگاه های علوم پزشکی بصورت پایلوت در ۱۸ دانشگاه شامل تمامی دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک و هشت دانشگاه علوم پزشکی از تیپ دو و سه مورد سنجش قرار گرفت. در ارزیابی که امسال در حال انجام می باشد، بیش از ۵۰۰ امتیاز برای محور اثرگذاری در نظر گرفته شده است تا میزان اهمیت این محور به دانشگاه های علوم پزشکی بصورت عملیاتی نشان داده شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با اشاره به این که هم اکنون مرحله شناسایی، بررسی اعتبار و غربالگری پژوهش های موثر انجام شده است، اعلام نمود: تعداد ۴۰۲ طرح اثرگذار توسط دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سامانه جامع ارزشیابی بارگذاری شده است که از این تعداد بعد از بررسی های انجام شده تعداد ۱۶۷ طرح اثرگذار واجد شرایط جهت داوری در کمیته های تخصصی هستند.

وی با اعلان اینکه برای اجرای این ارزشیابی تعداد ۷ کمیته تخصصی مسئولیت داوری و امتیازدهی به طرح های اثرگذار را بر عهده دارند، اظهار داشت: در کمیته های علوم بالینی ۲۲ طرح، علوم دارویی ۲۲ طرح، فناوری ۲۶ طرح، علوم پایه ۳۳ طرح، علوم بهداشتی ۳۲ طرح و سلامت عمومی ۳۲ طرح مورد ارزیابی قرار گرفت.

دکتر پناهی در ادامه به نتایج به دست آمده از مراکز تحقیقاتی درباب محور اثرگذاری پژوهش اشاره نمود و اضافه کرد: در مراکز تحقیقاتی دانشگاه های علوم پزشکی تعداد ۲۲۰ طرح اثرگذار از ۶۵ مرکز با ردیف مستقل بودجه و ۲۴۹ مرکز با فعالیت بیش از ۱۰ سال دریافت شده است.

وی با اشاره به اهمیت ارزشیابی دستاوردهای تحقیقات در رابطه با سلامت، اظهار داشت: نتایج ارزشیابی در تصمیم گیری های مبتنی بر شواهد، ارتقای سلامت جامعه و بهبود مؤلفه های مؤثر بر آن حائز اهمیت ویژه ای است. در همین راستا معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بهره گیری از پروسه ارزشیابی به عنوان یک ابزار، دانشگاه های علوم پزشکی را در راستای مسائل راهبردی سیستم سلامت کشور هدایت می کند.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، طبق برنامه زمانبندی اعلام شده توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گزارش نهایی تحلیلی نتایج ارزشیابی کارهای تحقیقاتی مراکز و دانشگاه های علوم پزشکی، ۳۰ آبان ماه سال جاری اعلام خواهد شد.




1401/08/25
08:09:27
5.0 / 5
389
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما