هشدار پزشكان انگلیسی درباره خطر مرگ های غیرمستقیم در دوران كرونا

هشدار پزشكان انگلیسی درباره خطر مرگ های غیرمستقیم در دوران كرونا یك مطالعه آماریِ جدید در انگلیس نشان میدهد كه در دوران قرنطینه خانگی به خاطر شیوع كرونا، بعضی از بیماران به دنبال حمله قلبی به بیمارستان نرفته اند و بعضی از آنان بنا بر این جان باخته اند.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، متخصصان با تحلیل اطلاعاتِ پزشکیِ بیش از ۵۰ هزار بیمار که قبل و بعد از قرنطینه به حملات قلبی گرفتار شده بودند و در ۹۹ بیمارستان نظام پزشکی در انگلیس تحت درمان بودند به این نتیجه رسیدند که شمار مرگ های بیمارانِ مبتلا به حملات قلبی خفیف تر در نخستین ماه قرنطینه افزایش داشته است.
همزمان، شاهد کاهش نرخ مرگ در بین کسانی بوده ایم که به مشکلات قلبی جدی تری گرفتار بوده اند برای اینکه بیمارستان ها واحد اورژانس بیماری های قلب و عروق خودرا در طول قرنطینه باز و فعال نگه داشته بودند.
دکتر "جیانهوا وو"، استادیار رشته مطالعات زیستی-آماری در دانشگاه لیدز و نویسنده اصلی این تحقیق، اظهار داشت: در این مطالعات مشخص شد گرچه بیماران به سطوح بالای درمان و مداوا دسترسی داشتند، خیلی از افراد بیمار موارد اورژانس را نادیده گرفتند و این یکی از عواقب ناخواسته قرنطینه خانگی به سبب شیوع کروناست.
"کریس ویتی"، پزشک ارشد دولتِ انگلیس از مرگ های «غیرمستقیم» در اثر اختلال در نظام بهداشتیِ این کشور به خاطر ویروس کرونا هشدار داد و مسئولان نظام پزشکی از بیماران خواسته اند که دریافت خدمات درمانی را به تعویق نیندازند.
بررسی متخصصانِ دانشگاه لیدز مشخص کرد که به دنبال قرنطینه، تعداد پذیرش بیماران حمله قلبی در بیمارستان ها به شدت کاهش یافته است و در مقطعی حدودا به نصف میزان معمول آن رسیده است. در آخر تحقیق در ماه مه، این آمار کمی افزایش یافت ولی هنوز پایین تر از آمارِ پیش از قرنطینه بود.
"کریس گیل"، استاد رشته داروهای قلبی عروقی در دانشگاه لیدز نیز در این زمینه اشاره کرد: افراد به سبب نرفتن به بیمارستان به دنبال حمله قلبی شان بخصوص زمانی که خفیف باشد، جان می بازند یا گرفتار ایست قلبی می شوند. افزایش نرخ مرگ در بین افرادی که به خاطر حمله قلبی به بیمارستان می روند به احتمال زیاد نشانه ای از صعود نرخ مرگ و میر خواهد بود و باید بررسی شود. نظام پزشکی حالا باید آماده ارائه خدمات و مداوای افرادی باشد که در این دوران به بیمارستان رجوع نکرده اند.
به گزارش ایندیپندنت، پروفسور گیل اضافه کرد: جریان این نیست که در این دوران افراد دیگر به حمله قلبی گرفتار نشدند، بلکه این است که تصمیم گرفتند به بیمارستان رجوع نکنند. بدون شک خیلی از مردم از ترس مبتلاشدن به این ویروس در بیمارستان و برای محافظت از خود در مقابل این بیماری یا به خاطر مشکلات سلامتی دیگر از رجوع به بیمارستان خودداری کرده اند اما حمله قلبی یک وضعیت پزشکی اضطراری است و اگر افراد از متخصصان کمک نگیرند، ممکنست گرفتار ایست قلبی شوند و جان خودرا از دست بدهند.
جزئیات بیشتر این مطالعه در "ژورنال قلب اروپا - کیفیت مداوا و نتایج بالینی" انتشار یافته است.



1399/05/19
23:20:47
5.0 / 5
1883
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیمارستان , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما