احتمال جهش و افزایش بیماریی زایی كروناویروس

احتمال جهش و افزایش بیماریی زایی كروناویروس به گزارش مطب نما رئیس مركز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت با اشاره به اینكه مرگ و میر ناشی از این كروناویروس در مقایسه با بیماری های مشابه كمتر است، اظهار داشت: احتمال جهش و افزایش بیماریی زایی ˮكروناویروس 2019ˮ وجود دارد، اما از آنجاكه این ویروس جدیدا شناسایی شده، قابل پیش بینی نیست كه چه اتفاقی برای آن رخ می دهد.


دكتر محمدمهدی گویا در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ساختار و ماهیت "كروناویروس 2019"، اظهار نمود: این ویروس جدید جزو خانواده "كرونا ویروس" بوده كه هفت گونه مختلف آن تا كنون شناسایی شده و از این تعداد، كروناویروس سارس و مرس جزو خطرناك ترین ها بودند.
وی با اشاره به میزان مرگ و میر كروناویروس ها، اشاره كرد: میزان كشندگی سارس 10 درصد، مرس 30 درصد و كروناویروس 2019 یعنی همین ویروس آخر تا الان حدود 2.1 درصد بوده كه نشان دهنده این است كه میزان كشندگی ویروس جدید در حد متوسط بوده ولی احتمال دارد این وضعیت ظرف روزها و هفته های آینده تغییر كند.
وی با اشاره به اینكه تا كنون مرگ و میر ناشی از این بیماری در مقایسه با بیماری های مشابه كمتر بوده است، اظهار داشت: بیماران سن بالا و یا دارای بیماری های زمینه ای مانند دیابت، نارسایی قلبی و عروقی و تنفسی نسبت به سایرین لطمه پذیرترند.
وی با اشاره به اینكه احتمال جهش و افزایش بیماریی زایی "كروناویروس 2019" وجود دارد، اشاره كرد: از آنجاكه این ویروس جدیدا شناسایی شده بدین سبب قابل پیش بینی نیست كه چه اتفاقی برای آن رخ می دهد.
وی با اشاره به اینكه ویروس كرونا در حالت نهفتگی هم قابل انتقال است، اظهار نمود: بدین سبب شست وشوی مرتب دست ها یكی از مهم ترین راه های پیش گیری از این بیماری است.
گویا با اشاره به اینكه موارد مشكوك در بیمارستان های مشخص شده برای این منظور بستری می شوند، اظهار داشت: تمام مسایل در رابطه با این بیماری در سطح جامعه اطلاع رسانی می شود.
رئیس مركز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت در ارتباط با استفاده از ماسك برای شهروندان عادی، اظهار داشت: استفاده اصلی ماسك برای پزشكان و كادر درمانی است. بااینكه شهروندان عادی هم می توانند از ماسك استفاده كننند ولی ما سفارش نمی نماییم، چونكه كارایی زیادی نداشته و در ضمن استفاده از ماسك نیازمند رعایت سفارش های بهداشتی در رابطه با آن است. البته اینكه گفته می شود ماسك زدن در بیماران موجب تشدید بیماری می شود، به هیچ عنوان مستند و علمی نیست.




منبع:

1398/11/21
15:52:19
5.0 / 5
3954
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیمارستان , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما