معاون پژوهشی دانشگاه خبر داد

بازبینی تمامی بخشنامه های دانشگاه فنی و حرفه ای، تجاری سازی پروژه های دانشجویی

بازبینی تمامی بخشنامه های دانشگاه فنی و حرفه ای، تجاری سازی پروژه های دانشجویی به گزارش مطب نما معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای از بازبینی تمامی بخشنامه های این دانشگاه آگاهی داد و اظهار داشت: هدایت پروژه های دانشجویی به محصولات فن آورانه و تحقق شعار دانشگاه همچون برنامه های این دانشگاه است.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، دكتر رضا زنگنه، معاون پژوهش و فناروی دانشگاه فنی و حرفه ای كشور در مراسم عقد تفاهم نامه ایجاد و راه اندازی مراكز رشد دانشگاه فنی و حرفه ای كه در محل سازمان مركزی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای، حدود ۲۰۰ هزار دانشجو داشته و در مقطع كاردانی و كارشناسی یك ابر دانشگاه در سطح وزارت علوم است.
وی با اشاره به اینكه دانشگاه فنی و حرفه ای یك دانشگاه كارآفرین و یك دانشگاه آموزشی بر پایه مهارت است، اضافه كرد: از سه سال پیش مجوز سه مركز رشد در دانشگاه فنی و حرفه ای صادر شده بود كه با تغییرات مدیریتی در این دانشگاه مجوز ۳۱ مركز رشد برای ۳۱ استان ستاندن شد.
زنگنه تقویت روحیه خودباوری در دانشجویان، تجاری سازی محصولات و ایده های مبتنی بر فناوری، هدایت پروژه های دانشجویی به محصولات فن آورانه و تحقق شعار دانشگاه یعنی دانشگاه كارآفرین را همچون اهداف راه اندازی مراكز رشد در دانشگاه فنی و حرفه ای عنوان نمود.
معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای با اشاره به اینكه ما می خواهیم شعار دانشگاه كارآفرین را بعنوان یك سیاست در حوزه پژوهش دنبال نماییم و در راه دانشگاه های نسل چهارم گام برداریم، اضافه كرد: یكی از اهداف ما در امتداد حركت به سمت دانشگاه های نسل چهارم راه اندازی مراكز رشد در این دانشگاه بوده است.
وی با اشاره به اینكه مدل مراكز رشد دانشگاه فنی حرفه ای بر طبق ماموریت های این دانشگاه تعریف شده، اظهار نمود: مجوز راه اندازی ۱۵ مركز رشد دانشگاه فنی حرفه ای توسط دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم صادر شده كه این مراكز امروز بطور كامل و رسمیت پیدا می كند.
زنگنه با اشاره به اینكه ۱۲ بخشنامه، كاربرگ و دستورالعمل برای مراكز رشد دانشگاه فنی حرفه ای تعریف شده، اشاره كرد: دانشگاه فنی حرفه ای یك دانشگاه نوپا است، ولی از لحاظ دانشكده ای دارای سبقه ۵۰ ساله است بنا بر این تمام بخشنامه های آن بازبینی شده اند.
معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای اشاره كرد: طبق تفاهم نامه منعقد شده بین این دانشگاه و دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم ملاك تداوم فعالیت مراكز رشد و همین طور صدور مجوزهای جدید بستگی به عملكرد مراكز رشد دارد كه امیدواریم با عملكرد خوب مراكز بتوانیم این مراكز را به تمام استان ها تعمیم دهیم.
بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای، وی اظهار نمود: زمان مجوزهای صادر شده برای مراكز رشد دانشگاه فنی و حرفه ای دو سال است و در این مدت كارگروه هایی از وزارت علوم به صورت سرزده از این مراكز بازدید و آنها را مورد ارزیابی قرار می دهند. همین طور طبق تفاهم نامه ۸۰ درصد شركت هایی كه در كانون های خلاقیت، شكوفایی و نوآوری مستقر می شوند باید وابسته به دانشگاه فنی و حرفه ای باشند و تنها بیست درصد از شركت های خارج از دانشگاه می توانند در این كانون ها مستقر شوند.




منبع:

1398/07/16
22:00:19
5.0 / 5
4405
تگهای خبر: آموزش , شركت , فناوری , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما