با انعقاد یك قرارداد همكاری محقق می شود

همكاری پژوهشی دانشگاه ارومیه با شركت های بلژیكی

همكاری پژوهشی دانشگاه ارومیه با شركت های بلژیكی مطب نما: پژوهشكده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه با شركت های بلژیكی Lamberg و Seghers قرارداد همكاری امضاء كرد.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، دكتر ناصر آق، رئیس پژوهشكده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه در این باره اظهار داشت: پژوهشكده آرتمیا دانشگاه ارومیه بعنوان یك مركز رفرنس برای تست ۱۲ نوع خوراك جدید قزل آلا كه توسط سه شركت بلژیكی تولید شده اند انتخاب و عملیات آزمایشگاهی آن در سالن تكثیر و پرورش آبزیان پژوهشكده شروع شد.
وی ادامه داد: در این طرح امكان جایگزینی پودر ماهی كه به صورت معمول بعنوان منبع پروتئینی در خوراك ماهی استفاده می شود، توسط منابع پروتئینی گیاهی و به خصوص منابع پروتئینی موجودات تك سلولی مورد بررسی قرار می گیرد.
طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، رئیس پژوهشكده آرتمیا و آبزی پروری بیان كرد: انتخاب پژوهشكده آرتمیا توسط شركت های بلژیكی بعنوان یك مركز مرجع برای تست خوراك های جدید، دستاورد دیگری از ارتباطات و جایگاه بین المللی پژوهشكده آرتمیاست.




منبع:

1398/02/20
22:19:36
5.0 / 5
3805
تگهای خبر: پروتئین , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما