تاثیر قهوه در درمان پاركینسون

تاثیر قهوه در درمان پاركینسون به گزارش مطب نما متخصصان سلامت در یك مطالعه جدید تاكید كردند: دو تركیب موجود در قهوه می تواند برای مقابله با بیماری پاركینسون موثر باشد.



به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، یافته های متخصصان از آن حكایت می كند كه مشتقات نوعی اسید چرب موسوم به EHT كه دانه قهوه را می پوشاند، كمك می نماید تا مغز موش ها در مقابل انباشت غیرمعمول پروتئین در رابطه با پاركینسون و زوال عقل حفاظت شود.

گروهی از محققان دانشگاه راتگرز آمریكا اظهار داشتند: در این مطالعه تعدادی موش میزان ناچیزی از كافئین و EHT دریافت نمودند. هیچ یك از این دو تركیب به تنهایی اثرگذار نیستند اما در كنار یكدیگر بخشی از مغز موش ها را فعال كرده كه با تشكیل پروتئین های موثر در بروز بیماری پاركینسون و زوال عقل مقابله می كند.

داروهای فعلی موجود كه به بیماران مبتلا به پاركینسون سفارش می گردد تنها علائم بیماری را درمان كرده و تاثیری برعوامل نهفته آن ندارد.

بیماری پاركینسون عارضه مغزی است كه می تواند به لرزش اندام و بروز مشكل هنگام راه رفتن و حفظ تعادل منجر شود.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، بررسی های انجام شده نشان داده است كه تركیب كافئین و EHT می تواند روند پیشرفت پاركینسون و زوال عقل را كند كرده یا متوقف نماید.




1397/09/20
14:23:15
5.0 / 5
4892
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پروتئین , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما